worldwide shipping
worldwide shipping
Hej, sem Nuša - obraz, roke in srce produktov

yuno home

Večnamenski pladnji za odlaganje so na voljo v različnih velikostih, oblikah, barvah ter vzorcih in so primerni za odlaganje nakita, očal, parfumov, kozmetike, sveč in ostalega. Narejeni so ročno v Sloveniji iz akrilne ekološke smole Jesmonite z metodo vlivanja.
Stojala za dišeče palčke s predalčkom za vžigalice so na voljo v treh različnih barvah - beli, bež in črni. Narejeni so iz akrilne ekološke smole Jesmonite in pridejo brez dišeče palčke in vžigalic.
Vazice so namenjene suhemu cvetju in so trenutno na voljo le v velikosti S.
Stojala ponujajo šest mest za odlaganje prstanov. Narejena so iz akrilne ekološke smole Jesmonite z metodo vlivanja v kalup.
Sveče in svečniki so narejeni ročno v Sloveniji z metodo vlivanja. Svečniki iz akrilne ekološke smole, sveče pa iz naravnega sojinega voska.
Obtežilniki za knjige pridejo v obliki mavrice in v večih barvnih kombinacijah. S svojim minimalističnim videzom popolno popestrijo vsako knjižno polico.
Retro namizne svetilke so sestavljene iz baze, podstavka in okrogle retro žarnice. Stikalo za prižig se nahaja na napajalnemu kablu.
Lončki za shranjevanje so narejeni iz akrilne ekološke smole Jesmonite in so na voljo v dveh barvah in štirih nakupnih možnostih. *Niso primerni za shranjevanje hrane.
Stojalo se natakne na vrat steklenice, kozarca na peclju pa se zatakne na skrajnih delih. Na voljo sta v dveh različnih barvnih kombinacijah, v kolikor si želite stojalo v drugi barvi, pa me brez zadržkov kontaktirajte! :)
Stojala za razmnoževanje rastlin so prvi produkt Yuna Home in se umikajo iz prodaje. Po razprodaji zalog ne bodo več na voljo, trenutno jih lahko dobite v lesu, slovenskemu kamnu in akrilni ekološki smoli. Vsa so narejena ročno v Sloveniji.

SLEDITE MI

Klik klik